به گزارش یزدفردا: او تاکید کرد: اما اینکه چرا از باتری استفاده نمیکنیم باید توجه کرد که باتریها طبق استانداردهای جهانی ۲۰ دقیقه و باتری نو برای مدت یک ساعت سایت را نگه میدارد که مشکل را حل نمیکند. این باتریها تجهیزاتی هستند برای کنترل قطعیهای پیشبینی شده نه ناترازیها. در این زمینه طراحی را ارائه کردهایم به نام هوشمندسازی که تا ۲۰ درصد کاهش انرژی را محقق میکند.
چرا اینترنت زود تمام میشود؟
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به این سوال که چرا اینترنت زود تمام میشود؟ توضیح داد: در این زمینه از سوی مردم گزارشهایی دریافت کردهایم و به گونهای پیگیری میکنیم که آیا این نگاه و موضوع وجود دارد یا خیر و برخورد هم میکنیم، اما مردم میتوانند از طریق سامانه ۱۹۵ شکایات خود را ثبت و پیگیری کنند.
مزایده فرکانسهای ۵G هفته آینده انجام میشود
سید ستار هاشمی گفت: با وجود سایتهای ۵G در کشور به فرکانسهایی برای عملیاتی کردن آن نیاز داریم. در زمینه برگزاری مزایده فراز و نشیبهای داشتیم که باید گفت مزایده آن در هفته آینده انجام میشود و پس از آن اپراتورها این نسل از اینترنت را توسعه میدهند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات - با حضور در یک برنامه تلویزیونی اظهار کرد: باور دارم که از بدو خلقت، ارتباطات یکی از الزامات زندگی بوده و انسان با ارتباط زنده است. رفته رفته این ارتباطات توسعه یافته است و الان وزارت ارتباطات، خودش متولی توسعه ارتباطات در کشور است.
مهمترین چالش وزیر: کیفیت اینترنت
او افزود: مهمترین چالشی که در چند ماه اخیر داشتیم و علی رغم تجربه مدیریتی در هفت تا هشت ماه گذشته، با مسائل مختلفی روبهرو بودیم که مهمترین آن بحث کیفیت اینترنت است که مردم هم در این زمینه از ما انتظار دارند.
او در پاسخ به اینکه آیا او هم با چالشهایی مثل قطعی اینترنت وسط مکالمه یا مشکلات فیلترشکتن روبرو بوده یا نه گفت: «دادن خط ویژه اینترنت به من مشکل را حل نمیکند. اگر من وی آی پی باشم وقتی به شما که نیستید زنگ میزنم باز مکالمه قطع میشود. مشکل باید جمعی حل شود.»
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره نسل پنجم اینترنت اظهار کرد: با وجود سایتهای ۵G در کشور اما فرکانسهایی را برای عملیاتی کردن آن نیاز داریم که حدود ۳۶۰۰-۳۸۰۰ است و در زمینه برگزاری مزایده فراز و نشیبهای داشتیم که باید گفت مزایده آن در هفته آینده انجام میشود و پس از آن اپراتورها این نسل از اینترنت را توسعه میدهند. برای برخی از گوشیها ۵G فعال شده اما برای آنهایی که نشده درحال پیگیری هستیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره توسعه اینترنت در شهرها و روستاها تصریح کرد: در این زمینه پروژه فیبرنوری را در دستور کار خود قرار داده ایم. تکلیف ما در این پروژه ایجاد ۲۰ میلیون پوشش است و اگر ارتباط وجود داشته باشد میتوان گفت این پروژه پیش رفته و از خدمات الکترونیکی استفاده کردهاند. درحال حاضر ۱۰ هزار روستا را شناسایی کردهایم که یا ارتباط بیکیفیت یا ارتباط نداشتهاند. اکنون ۱۴۷۰ روستا از ارتباط باکیفیت برخوردار هستند و بقیه در دستور کار قرار دارد.
هاشمی گفت: فیلترینگ هم موضوعی چند وجهی است و به صورت کلی فضای مجازی پیچیده است و فقط وزارت ارتباطات در این زمینه نقش ایفا نمیکند و باید سازمانهای دیگر هم پای کار بیایند. همچنین برنامه ما در وزارت ارتباطات حمایت از تولید محتوا است. به طور مثال سریال پایتخت ۱۰ تا ۱۲ درصد مصرف اینترنت بینالملل را کاهش داد. با فناوری نمیشود مقابله کرد.
- نویسنده : یزدفردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
یکشنبه 18,مه,2025